Gerrie van Blitterswijk

Welkom bij Therapie Wijk bij Duurstede

Gerrie van Blitterswijk

Mijn naam is Gerrie van Blitterswijk. In mijn praktijk Therapie Wijk bij Duurstede help ik mensen die om wat voor reden dan ook uit balans zijn geraakt.

Reizen door jouw wereld

Als je bij Therapie Wijk bij Duurstede in behandeling komt reizen we samen door jouw wereld, jouw verhaal. We praten over je verleden en onderzoeken waar bepaalde blokkades vandaan komen. Door te weten wat niet van jou is maar waar je wel naar handelt leer je anders in het leven te staan.

Ruimte bij Therapie Wijk bij Duurstede

Tijdens de gesprekken geef ik je veel ruimte. Je kunt in alle rust je verhaal doen, ik luister naar je en geef je daarnaast handvatten mee. Je kunt bijvoorbeeld denken aan oefeningen om bepaalde dingen een plekje te geven.

Ook ben ik opgeleid als vitaliteitscoach. Zodoende kan ik begeleiding bieden bij overgewicht en andere gezondheidsproblemen. Ik werk als systeemtherapeut, systeemspecialist, relatietherapeut en vitaliteitstherapeut.

Omdat ik zelf ervaring heb met een samengesteld weduwe/weduwnaars gezin put ik niet alleen uit kennis, maar ook uit ervaring.

Wil je meer weten over Therapie Wijk bij Duurstede of een afspraak maken? Bel dan naar 085 – 4014720. Ik leer je graag kennen!


Locatie

Singel 5
3961 CE Wijk bij Duurstede

Mijn website

psyned PsyNed profiel

Telefoonnummer

Bel ons op 085-4014720? Wij helpen je graag verder!