Annebet Nolen

Psychotherapie Den Haag

 Annebet Nolen

Annebet Nolen

Iedereen maakt weleens een moeilijke tijd door in zijn leven. Je zit in een fase waar alles tegenzit en op eigen kracht niet meer verder kan. Op dit soort momenten kan ik je helpen.

Wanneer in behandeling

Je hebt een bepaald gevoel dat niet goed zit. Je kan je klachten moeilijk uitleggen. Iedereen kan een kneuzing van een breuk onderscheiden, maar wanneer is er bijvoorbeeld sprake van een dwangneurose, depressie of angststoornis? Heb je een burnout of ben je gewoon aan vakantie toe? Is dit een fase in jullie relatie of hebben jullie behoefte aan relatietherapie? Voor het antwoord op deze vraag kan je bij een psychotherapeut terecht.

Welke klachten?

Geen enkele klacht of vraag is raar of vreemd. Je kan alles in vertrouwen tegen mij vertellen en ik zal je nooit veroordelen. Je kan rustig je verhaal vertellen en ik zal voornamelijk naar je luisteren. Aan de hand van jouw verhaal ga ik een behandelplan samen stellen. We bepalen hoeveel sessies je nodig hebt en waar je aan het einde van de sessie wil staan.

Contact

Benieuwd wat ik voor jullie kan betekenen? Neem telefonisch contact op via 085-4014720 of bekijk mijn website voor meer informatie: Psychotherapie Den Haag.

 


 

Locatie

Raamweg 4
2596 HL Den Haag

Mijn website

psyned PsyNed profiel

Telefoonnummer

Bel ons op 085-4014720? Wij helpen je graag verder!