Marielle Koek

Psycholoog Tilburg

Marielle Koek

Marielle Koek

Het is niet altijd even makkelijk – leven, liefde, werk, verdriet, pijn. Op sommige momenten lukt het je noch alleen noch met de mensen die dicht bij je staan. Het zijn momenten waarop je je onmachtig voelt in je eigen leven en waarop je het zo graag zou veranderen. Op die momenten kun je bij me terecht.

Ik help mensen bij grotere en kleinere vragen, zwaardere en lichtere problemen in hun proces van verandering. Die verandering zal voor jou anders zijn dan voor ieder ander. Want jij bent anders en jij hebt unieke kwaliteiten die jou zullen helpen.

Ben je direct opzoek naar hulp? Neem contact op via mijn website Psycholoog Tilburg.

Wat kan ik voor je doen

De behandeling is een proces van groei. Je krijgt nieuw inzicht, nieuwe vaardigheden, nieuwe kennis, nieuwe mogelijkheden. Je krijgt beter zicht op wat voor jou écht belangrijk is, wat jouw valkuilen zijn en hoe je die kunt ontstijgen.

Ik vind het belangrijk je daarin het hele spectrum van jouw mogelijkheden te laten ervaren. Dat geeft je een gevoel van kracht, rust en ruimte – niet alleen voor de situatie nu, maar ook in de toekomst.

Benieuwd wat ik voor je kan doen?

Neem contact op via mijn website Psycholoog Tilburg of neem direct telefonisch contact op via 013 – 20 32 014. Ik ben benieuwd naar je verhaal en help je graag verder


Locatie

Bosscheweg 40
5056 KC Berkel-Enschot

Mijn website

psyned PsyNed profiel

Telefoonnummer

Bel ons op 085-4014720? Wij helpen je graag verder!