Ozrenka Knezevic

Welkom bij Therapie Zaltbommel

 Ozrenka Knezevic

Ozrenka Knezevic

Ik ben Ozrenka Knezevic van Therapie Zaltbommel. Als je op zoek bent naar een therapeut in (de omgeving van) Oss help ik je graag!

Als je vast bent gelopen

Het kan voorkomen dat het even niet goed met je gaat. Je bent vastgelopen, je wilt dat er iets verandert maar weet niet hoe je dat moet aanpakken. Je wil wel, maar het lukt niet. En dat maakt het allemaal nog moeilijker.

Behandeling bij Therapie Zaltbommel

Therapie Oss kan je helpen met veel soorten klachten. Te denken valt aan relatietherapie, angstklachten, depressie en somberheid, stress en burnout, negatief zelfbeeld, rouwverwerking, traumaverwerking, PDS en verslaving. Natuurlijk kun je ook andere hulpvragen aan me voorleggen.

Mijn werkwijze kenmerkt zich door warmte, gedegenheid, persoonlijkheid en directheid. Je zult tijdens de behandeling bij Therapie Oss al snel merken dat je groeit als mens.

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op met Therapie Zaltbommel, telefonisch of per mail. Het lijkt misschien een grote stap, maar je zult merken dat het vertellen van je verhaal al enorm oplucht. Ik leer je graag kennen!


Locatie

De Virieusingel 8
5301 GB Zaltbommel

Mijn website

psyned PsyNed profiel

Telefoonnummer

Bel ons op 085-4014720? Wij helpen je graag verder!