Peter den Hartog

Welkom bij Psycholoog Nieuwegein

 Peter den Hartog

Peter den Hartog

Mijn naam is Peter den Hartog, pyscholoog NIP en dit is mijn psychologenpraktijk Psycholoog Nieuwegein. Je kunt hier terecht met vragen en klachten over jezelf of je kinderen. Psycholoog Nieuwegein is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)

Psycholoog Nieuwegein – zonder poespas

De combinatie: eenvoud en het uitdagende perspectief, dat zijn de kern elementen van de behandeling. Je merkt dat ik in mijn aanpak heel down-to-earth ben, er is niets dat we niet in gewone mensen taal kunnen bespreken. Geen ingewikkelde procedures, moeilijke analyses of duurdoenerij.

Ik ben er van overtuigd dat al mijn cliënten door de boel te ontwarren, de kern te zien én zichzelf weer leren verrassen en uitdagen de meeste klachten en problemen goed te boven kunnen komen.

Jouw verhaal

De eerste keer krijg je vooral tijd om op verhaal te komen. Letterlijk, ik wil graag horen wat je op je hart hebt, maar ook om te wennen aan de omgeving, aan de situatie en aan mij. Je merkt dat ik niet zomaar luister, ik grijp in, zal je vragen zaken te verdiepen, of help je een zijspoor te ontdekken dat je zelf nog niet echt zag.

Ik vat je verhaal samen, geef je aan wat ik denk dat kernthema’s zijn. Tegelijkertijd vraag ik wat jij wilt, wat je verwacht en wat je wilt bereiken.

Wil je weten of ik je kan helpen? Bel me voor een afspraak of stuur een mailtje naar Psycholoog Nieuwegein.


Locatie

Lichtegaarde 56
3436 ZW Nieuwegein

Mijn website

psyned PsyNed profiel

Telefoonnummer

Bel ons op 085-4014720? Wij helpen je graag verder!