Petra van der Graaf-Ritskes

Welkom bij Psycholoog Houten

 Petra van der Graaf-Ritskes

Petra van der Graaf-Ritskes

Mijn naam is Petra van der Graaf-Ritskes, en Psycholoog Houten is mijn praktijk. Het leven kan harde tikken uitdelen. Maar ook zonder die harde tikken kun je je behoorlijk verloren voelen in je eigen leven. In mijn psychologenpraktijk, Psycholoog Houten, help ik mensen met heel uiteenlopende klachten.

Kort over mezelf

Op mijn psychologenpraktijk in Houten ben ik helemaal op mijn plek. De inhoudelijke kant van mijn werk is onverminderd boeiend, en het samenwerken met mijn cliënten is inspirerend. Ik ben er, voor jou!

Therapie bij Psycholoog Houten

Als je de eerste keer bij mij komt, nemen we de tijd voor je verhaal. Je krijgt uitgebreid de gelegenheid te vertellen wat er speelt. Maar, het gaat niet alleen om je klacht.

Ik probeer in dat eerste en soms het tweede gesprek een zo breed mogelijk beeld te krijgen. Van de situatie, van jou. Gaandeweg dat gesprek zal ik je vragen wat je doel is. We kijken niet alleen waar je nu in zit, maar ook waar je naartoe wilt. Ik help je heldere doelen te formuleren.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel gerust voor een afspraak of stuur een email naar Psycholoog Houten.


Locatie

Korte Schaft 23A
3991 AT Houten

Mijn website

psyned PsyNed profiel

Telefoonnummer

Bel ons op 085-4014720? Wij helpen je graag verder!