Floor van den Eijnden

Welkom bij Psycholoog Breda!

 Floor van den Eijnden

Floor van den Eijnden

Ik ben Floor van den Eijnden, Psycholoog Breda. Op mijn psychologenpraktijk in Breda heb ik ruime ervaring met het begeleiden van heel verschillende mensen met heel uiteenlopende klachten, zoals angst, relatieproblemen, trauma, rouw, stress en burnout.

Over mezelf

Ik ben scherp in de diagnose, heb ik de ruimte om rustig te werken en kan ik dicht bij mijn cliënten komen en ze in beweging brengen. Nu in mijn eigen praktijk doe ik dat op een manier die me past en waar ik succesvol mee ben.

Over mijn praktijk Psycholoog Breda

Ik sta dicht bij je en werk met je samen vanuit wederzijds respect. Daardoor is de sfeer ontspannen en veilig. Je vertelt makkelijk, je schroomt je niet zo, je durft het achterste van je tong te laten zien. Dat maakt het werk makkelijker en fijner.

We hebben het ook leuk. Met respect voor je klacht, kunnen we rustig eens lekker lachen. Want als je lacht, haalt je innerlijk even adem. En daarbij is het belangrijk dat je energie krijgt van de behandeling.

Ik ben sterk in de analyse en kom snel tot de kern. We weten al gauw waar je heen wilt en hebben een goed beeld van hoe jij dat kunt doen. Als je vervolgens aan de slag gaat, merk je dat ik dicht bij je sta en je steun bij elke stap.

Psycholoog Breda – recht op het doel af

De behandeling is vloeiend; we werken door thema’s, vragen en verdieping op een manier die bij je past. Met ook aandacht voor wat er nu belangrijk voor je is. Ik houd ondertussen de grote lijn vast en zorg dat je op je doel afgaat. Zo bereik je wat je wilt bereiken in de tijd die je ervoor bedacht had.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel gerust voor een afspraak of stuur een email naar Psycholoog Breda.

 


 

Locatie

Kwekerijstraat 19
4817 MT Breda

Mijn website

psyned PsyNed profiel

Telefoonnummer

Bel ons op 085-4014720? Wij helpen je graag verder!