Francine Wong Loi Sing-Witz

Welkom bij Psycholoog Amsterdam

 Francine Wong Loi Sing-Witz

Francine Wong Loi Sing-Witz

Mijn naam is Francine Wong Loi Sing-Witz en Psycholoog Amsterdam is mijn psychologen praktijk. Je kunt bij mij terecht met vragen en klachten over jezelf of je kinderen. Psycholoog Amsterdam is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP).

Niet de therapie, maar jij staat centraal

Het belangrijkste onderdeel van de therapie ben jij. Het is niet alleen jouw klacht, maar het zijn ook jouw talenten, je kwaliteiten en je kracht die je gaan helpen. Ik kan me voorstellen dat dat nu moeilijk voor te stellen is, maar jij hebt alles in huis om de situatie waarin je zit te boven te komen.

Vandaar ook dat de methoden en technieken die we gebruiken helemaal op jouw lijf geschreven zijn. Ik maak een mix van middelen die niet alleen bewezen resultaat hebben, maar waar jij ook echt iets mee kunt.

Thuis met man en kinderen… én een goed boek

Als ik niet werk of studeer dan ben ik graag bij mijn gezin. Moeder en echtgenoot zijn is belangrijk voor me. Of: ik lees. Ik ben een gretige veellezer, dus als het even kan, vind je me met mijn neus in de boeken.

Heb je nog vragen? Bel gerust voor een afspraak of stuur een email naar Psycholoog Amsterdam of Kinderpsycholoog Amsterdam.


Locatie

Cas Oorthuyskade 110
1087 BB Amsterdam

Mijn website

psyned PsyNed profiel

Telefoonnummer

Bel ons op 085-4014720? Wij helpen je graag verder!