Ingrid Wijnands

Welkom bij Psycholoog Amersfoort

 Ingrid Wijnands

Ingrid Wijnands

Mijn naam is drs. Ingrid Wijnands, Psycholoog Amersfoort is mijn praktijk. Ik ben lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP). In mijn psychologenpraktijk Psycholoog Amersfoort werk ik geheel volgens de beroepscode van het NIP.

Aandacht voor jou

Dat kans is groot dat jij je machteloos voelt. Dat is voor de meeste mensen met psychische klachten zo. Dat gevoel is de optelsom van onvrede (je wilt dat het anders gaat) en onvermogen (het lukt je maar niet er uit te breken). Je voelt je alleen en hebt al je energie nodig om te overleven. Om hier uit te komen heb je je volle aandacht nodig.

Aandacht voor je klacht, maar ook voor jou. Voor wie je bent, mét je klacht, mét je ervaringen, je hoop, je angst, je prachtigste en lelijkste gedachten. Het mag er zijn, jij mag er zijn. Vanuit die aandacht benaderen we samen jou en je vraagstuk – wat je dwars zit, waarom je er nog niet los van komt.

Therapie bij Psycholoog Amersfoort

Het begint met een eerste kennismaking; daarin leer ik jou kennen, je kunt je verhaal kwijt en ik kan goed bepalen wat ik voor je kan doen. In dat gesprek leer je mij, als therapeut, ook kennen, je kunt bezien of mijn manier van werken bij jou past en of je met me aan de slag wilt.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel voor een afspraak of stuur een email naar Psycholoog Amersfoort – Ingrid Wijnands.


Locatie

‘t Zand 27
3811 GB Amersfoort

Mijn website

psyned PsyNed profiel

Telefoonnummer

Bel ons op 085-4014720? Wij helpen je graag verder!