Bert Bavelaar

Welkom bij Psycholoog Alphen

 Bert Bavelaar

Bert Bavelaar

Mijn naam is Bert Bavelaar, ik ben geboren in Pladju (Indonesië) in 1957, getrouwd en trotse vader van twee dochters. Als kind ben ik vaak verhuisd, omdat mijn vader bij Shell werkte. Dat voortdurend ‘verkassen’ vond ik niet altijd leuk, wel leerde ik de positieve kanten te waarderen. Ik heb er een goed inlevingsvermogen en een open, tolerante blik door gekregen.

Psycholoog Alphen aan den Rijn is lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP).

Filosofie van de therapie bij Psycholoog Alphen

Ik ben graag van betekenis voor mijn cliënten: “eerst de relatie, dan de confrontatie”. Daar bedoel ik mee: eerst samen het vertrouwen bouwen, dan aan het werk. Niet alleen een luisterend oor, maar ook advies en handvatten, doelgericht werken dus. Onze gesprekken moeten niet alleen opluchten maar vooral tot resultaat leiden: zo snel als mogelijk, maar zo lang als nodig.

Heb je nog vragen of wil je weten of ik je helpen kan? Bel gerust voor een afspraak of stuur een email naar Psycholoog Alphen aan den Rijn.

 


 

Locatie

Stationsstraat 9
2405 BL Alphen aan den Rijn

Mijn website

psyned PsyNed profiel

Telefoonnummer

Bel ons op 085-4014720? Wij helpen je graag verder!