Geeske Wichers

Psycholoog Alkmaar

 Geeske Wichers

Geeske Wichers

Ik ben Geeske Wichers, een psycholoog uit Alkmaar. Iedereen maakt weleens een moeilijke tijd door. Alles lijkt tegen te zitten. Je weet dat er iets aan de hand is maar je kan niet helemaal je vinger erop leggen. Het is dan ook best lastig om bij jezelf te achterhalen wat er aan de hand is.

Ik help je

Ik help je bij het zoeken naar antwoorden en oplossing van jouw probleem. Iedereen is anders en daarom is geen enkele behandeling hetzelfde. Elke behandeling is gebaseerd op je klachten, vragen en wie je bent. Aan de hand van deze punten bepalen we samen welke behandeling het beste bij je past.

Een deel van de behandeling richt zich voornamelijk op het achterhalen wat er precies aan de hand is. Je zult versteld staan hoeveel je je ‘in je hoofd haalt’, hoeveel aannames je doet, hoe vaak gedachten direct voortkomen uit een oordeel. Door al deze gedachtes kom je niet meer goed tot de kern van jouw probleem.

Relatietherapie

Op zoek naar een relatietherapeut in Alkmaar? Bekijk mijn website voor meer informatie: Relatietherapie Alkmaar.

Benieuwd wat ik voor je kan doen

Ik wil graag helpen met jouw probleem. Neem gerust contact op via mijn website Psycholoog Alkmaar. Ik ben benieuwd naar je verhaal en help je graag.


Locatie

Cornelis Pronklaan 44
1816 NP Alkmaar

Mijn website

psyned PsyNed profiel

Telefoonnummer

Bel ons op 085-4014720? Wij helpen je graag verder!