Sandra van Scheijndel

Welkom bij Psycholoog Rotterdam

 Sandra van Scheijndel

Sandra van Scheijndel

Waarschijnlijk gaat het niet goed met je of met iemand die je dierbaar is, en soms lukt het gewoon niet om helemaal zelf uit een moeilijke periode te komen. Fijn dat je me gevonden hebt, ik kan je waarschijnlijk verder helpen.

Kun je met alles bij me terecht? Ja, dat kan. Schroom niet, aarzel niet. Om je een idee te geven, in mijn praktijk behandel ik vragen op het gebied van leven, relatie, werk en opvoeding.

Wie ben ik?

Ik ben geboren in Den Haag, op 7 oktober 1973. Daar heb ik mijn jeugd doorgebracht, daar woonde ik toen ik klinische- en gezondheidspsychologie studeerde. Nu woon ik inmiddels ik al weer bijna zeven jaar in Rotterdam, met mijn man en een uitgebreide collectie eenvoudig te verzorgen vetplanten.

Therapie bij Psycholoog Rotterdam: resultaat en plezier

Ik vind, hoe gek het ook klinkt, dat het leuk moet zijn om de behandeling uit te voeren. Want: jij gaat het doen, jij voert de behandeling uit en dat kan alleen maar als dat jou ook voldoening geeft. Kortom: resultaat EN plezier.

Heb je nog vragen of wil je weten of ik je helpen kan? Bel me gerust voor een afspraak of stuur een email naar Psycholoog Rotterdam.


Locatie

Schiekade 830
3032 AL Rotterdam

Mijn website

psyned PsyNed profiel

Telefoonnummer

Bel ons op 085-4014720? Wij helpen je graag verder!