Kim Biemans

Psychologenpraktijk Eindhoven

Ik ben Kim Biesmans, en graag wil ik je wegwijs maken in wat psychologie voor je kan betekenen. Op mijn website vind je informatie over verschillende klachten, over hoe ik werk en wat de uitgangspunten van mijn praktijk Psycholoog Eindhoven zijn.

Jouw leven inrichten

Elk verhaal is even interessant en elke behandeling is even bijzonder. Dat is de drijfveer achter elk traject dat ik samen met een cliënt begin. Elke keer weer is het mooi en bijzonder om te zien hoe mensen hun eigen talenten vinden en aanwenden om hun leven weer zo in te richten als bij hun past.

Therapie bij Psycholoog Eindhoven

Als je de eerste keer bij mij komt, in mijn psychologenpraktijk, neem ik de tijd voor je verhaal. Je krijgt uitgebreid de gelegenheid te vertellen wat er speelt, en als je er niet helemaal uitkomt, help ik je de woorden te vinden om het zo precies mogelijk te vertellen.

Het gaat me dan overigens niet alleen om je klacht, je zult merken dat ik op verschillende gebieden wat meer precies in ga en meer te weten wil komen. Gaandeweg ons gesprek zal ik je vragen wat je doel is. We kijken niet alleen waar je nu in zit, maar ook waar je naartoe wilt. Ik help je heldere doelen te formuleren en samen gaan we na of ze ook haalbaar zijn.

Heb je nog vragen of wil je weten of ik je helpen kan? Bel gerust voor een afspraak of stuur een email naar Psycholoog Eindhoven. Of neem contact op met Suzana Cvetkovic – Psycholoog Eindhoven.

 


 

Locatie

Heer van Scherpenzeelweg 15
5731 EG Mierlo (nabij Eindhoven)

Mijn website

psyned PsyNed profiel

Telefoonnummer

Bel ons op 085-4014720? Wij helpen je graag verder!