Henrike van der Velde

Ik help je graag bij Psycholoog Leeuwarden.

 Henrike van der Velde

Henrike van der Velde

Ik ben Henrike van der Velde, ik ben psychologe in Leeuwarden. Ik ben lid van de Nederlandse Federatie Zorg (NFG). In mijn praktijk Psycholoog Leeuwarden werk ik geheel volgens de beroepscode van het NFG.

Tot de kern van jezelf

In mijn werk zoek ik de diepte op. Behandelingen zijn betekenisvol, de onderwerpen zijn persoonlijk, relevant en hebben betrekking op de kwaliteit van je leven.

Ik breng je zo dicht mogelijk bij jezelf. Ook al moeten we daar soms muren voor breken. Het proces is daarmee soms indrukwekkend, het zet je altijd aan het denken en helpt je tot de kern van jezelf te komen. Ik put voldoening en energie uit dat proces en het resultaat dat we samen bereiken.

Therapie bij Psycholoog Leeuwarden

In mijn psychologenpraktijk Psycholoog Leeuwarden werk ik vanuit de overtuiging dat je alles in huis hebt om jezelf te helpen en goed voor jezelf te zorgen.
Je bent, door welke reden dan ook, het contact met jezelf kwijtgeraakt. Daardoor is het moeilijk te zien wat belangrijk voor je is, wat je wilt en verwacht van jouw leven.

Je hebt het zicht verloren op wat je kunt, wat je talenten zijn en je mogelijkheden. En je bent de inspiratie kwijt, de motiverende energie om aan de slag te gaan.
In onze samenwerking herstellen we het contact met jezelf. Je weet beter wat je wilt, wat je kunt en hoe jij zelf de regie op je leven neemt.
Dat doen we op een positieve manier, vanuit de momenten dat het je wél lukt. Vanuit je kracht. Want het is er wel, we moeten het alleen even vinden.
En als we het eerste streepje licht hebben, dan kan snel de zon weer volop schijnen.

Cliënten voelen zich door de behandeling over het algemeen sterker en beter, ze hebben meer zicht op wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen. De klachten zijn (grotendeels) verholpen. Maar nog belangrijker: je weet hoe je jezelf kunt helpen.

Heb je vragen of wil je weten of ik je kan helpen? Bel gerust voor een afspraak of stuur een mailtje naar Psycholoog Leeuwarden.

 


 

Locatie

Jacob Catsplein 1
8913 CS Leeuwarden

Mijn website

psyned PsyNed profiel

Telefoonnummer

Bel ons op 085-4014720? Wij helpen je graag verder!