Suzana Cvetkovic

Welkom bij Psycholoog Eindhoven!

 Suzana Cvetkovic

Suzana Cvetkovic

Ik ben Suzana Cvetkovic en Psycholoog Eindhoven is mijn psychologenpraktijk. Ik ben als psycholoog afgestudeerd aan de Universiteit van Tilburg. Verder ben ik lid van het NIP (Nederlands Instituut van Psychologen).

Wie ben ik?

Al zo lang als ik me kan herinneren wil ik mensen helpen. Daarnaast was ik al op vroege leeftijd gefascineerd van wat zich binnen in mensen afspeelt. Op de middelbare school kwam ik voor het eerst in aanraking met psychologie. Ik kreeg het als vak.

Dat was meteen helemaal raak. Ik herken mijzelf in het vak, ging helemaal op in de leerstof en wist: dit is wat ik wil doen.

Therapie bij Psycholoog Eindhoven

Ik werk niet vanuit vaste protocollen. Ik wil je begrijpen: wat is je probleem, hoe is het ontstaan, wat is de aanleiding, en wat houdt het probleem in stand, om vervolgens een behandeling op maat te kunnen geven.

Ik begeleid je in waar je uit wilt komen. Jij bepaalt het doel van de behandeling, ik help je op de weg. Ik help je inzicht te krijgen. Door op een andere manier over je problemen na te denken en je kwaliteiten te gebruiken, kom je een stuk verder.

Heb je nog vragen of wil je weten of ik je helpen kan? Bel gerust voor een afspraak of stuur een email naar Psycholoog Eindhoven.

 


Locatie

Cherbourglaan 53
5627 MK Eindhoven

Mijn website

psyned PsyNed profiel

Telefoonnummer

Bel ons op 085-4014720? Wij helpen je graag verder!