Hans Jacobs

Welkom bij Psycholoog Den Bosch!

 Hans Jacobs

Hans Jacobs

Ik ben Hans Jacobs, gecertificeerd psycholoog mijn praktijk Psycholoog Den Bosch ligt in het centrum van Den Bosch. Ik ben lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP) en werk dan ook helemaal volgens de richtlijnen en beroepscode van het NIP.

Wie ben ik?

Als ik op mijn eigen leven terugblik, dan zie ik een weg terug naar mezelf, waarin ik de patronen die ik als kind aanleerde weer af moest leren. Ik verdiepte me in de psychologie van de mens, werd er door gegrepen en maakte er mijn beroep van.

Veel mensen zullen het herkennen: je stelt torenhoge eisen aan jezelf en je omgeving. En in de drukte die dat met zich mee brengt heb je jezelf uit het oog verloren. Het gaat geleidelijk. Je hebt het niet eens door. Tot het te laat is. En dan zit je vast, soms heel letterlijk. De oorspronkelijke bronnen van energie en balans zijn opgedroogd. Ik richt mij er met name de balans te herstellen; op een praktische ervaringsgerichte werkwijze.

De specialiteit van Psycholoog Den Bosch: mensen in hun kracht zetten en zorgen dat het denken, voelen, willen en doen weer in balans komen.

Psycholoog Den Bosch: psychologie van de eenvoud

Ik maak het niet moeilijker dan het is. De meeste problemen en vragen zijn heel goed te behandelen en vragen niet om oeverloze therapeutische trajecten.
Je zit op een verkeerd spoor. Het lukt niet om om je heen te kijken. Eenvoudige waarheden, confronterende feiten en andere eye-openers vormen de basis van de behandeling. Samen duwen we de wissel om, dan kun je weer wat vrijer ademen. En jij, en niemand anders, bepaalt waar je uit gaat komen.

Heb je nog vragen of wil je weten of ik je helpen kan? Bel gerust voor een afspraak of stuur een email naar Psycholoog Den Bosch.

 


 

Locatie

Verlengde Statenlaan 65
5223 LD Den Bosch

Mijn website

psyned PsyNed profiel

Telefoonnummer

Bel ons op 085-4014720? Wij helpen je graag verder!