Hans Otto

Welkom bij Psycholoog Lelystad

 Hans Otto

Hans Otto

Ik ben drs. Hans Otto, psycholoog in Lelystad. Ik ben lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en werk dan ook volgens de deskundigheidseisen en beroepscode van het NIP.

Wie ben ik?

Al zo lang ik me kan herinneren zijn mensen met al hun vreugde, verdriet, kracht en eigenaardigheden een bron van inspiratie en zingeving voor me. Toen ik klein was, kwam ik in aanraking met mensen met psychische problemen. Ik leerde wat je gevoel, je denken en je doen met je kan doen. Hoe ingrijpend het is en hoe ongelofelijk uitzichtloos het kan voelen. Ik merkte ook dat ik ondanks alles dichtbij kon komen, dat ik kon luisteren, het begrijpen. Niet verwonderlijk dus dat ik psychologie wilde studeren.

Filosofie van de therapie bij Psycholoog Lelystad

De manier waarop ik behandel gaat helemaal uit van jou. Van je klacht of vraag natuurlijk, maar ook van je kwaliteiten. Je kunt het zo zien: je weg uit deze situatie is een weg van persoonlijke groei. Die kan ik je niet opleggen, we ontwikkelen (of herontdekken) de vaardigheden die je al in je hebt. Jij bepaalt die groei. Ik stimuleer je, houd je een spiegel voor, help je inzien wat vaste patronen zijn in je leven. Zo ontwikkelt zich een behandeling op maat, waarbij ik in- en aanvul wat jij nodig hebt.

Heb je nog vragen of wil je weten of ik je helpen kan? Bel mij gerust voor een afspraak of stuur een email naar Psycholoog Lelystad.


Locatie

Nieuwe Waterweg 57
8226 NE Lelystad

Mijn website

psyned PsyNed profiel

Telefoonnummer

Bel ons op 085-4014720? Wij helpen je graag verder!