Carla van Meurs

Ontspannen bij Hypnotherapie Doetinchem

 Carla van Meurs

Carla van Meurs

Iedereen maakt periodes van stress door in het leven. Dit is heel normaal en lost zichzelf meestal weer op. Maar soms heeft de stress de overhand. Je verliest je evenwicht en raakt uit balans. Ondanks je pogingen lukt het je niet je balans terug te vinden. In dat geval bied ik je graag een helpende hand.

Ik ben Carla van Meurs, Hypnotherapie Doetinchem is mijn praktijk. De mensen die ik behandel hebben vaak al pogingen ondernomen om hun balans terug te vinden, helaas zonder resultaat. Deze mensen help ik graag bij het terugvinden van hun eigen kracht. Ik weet namelijk dat je deze bezit, al lijkt deze soms onzichtbaar voor jezelf.

Hypnotherapie

Mijn specialities zijn hypnotherapie en behandeling van Prikkelbaar Darm Syndroom (PDS). Via hypnotherapie breng ik je in een diepe, ontspannen toestand. Tijdens dit moment van verhoogde concentratie ontdek je de kracht in je onderbewuste en leer je deze gebruiken. Hypnose klinkt wellicht spannend, maar het is een volledig veilige methode. Ik hou rekening met het feit dat je gespannen bent en bereid je goed voor op de therapie. Je zult zien dat je na afloop mijn praktijk ontspannen verlaat.

Contact met Hypnotherapie Doetinchem

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen of heb je een vraag over mijn praktijk Hypnotherapie Doetinchem? Neem dan contact op via mijn website Hypnotherapie Doetinchem of bel naar 085 – 4014720.


Locatie

Ampsen 77
7006 JK Doetinchem

Mijn website

psyned PsyNed profiel

Telefoonnummer

Bel ons op 085-4014720? Wij helpen je graag verder!