Eveline de Ridder

Welkom bij Therapie Gouda

 Eveline de Ridder

Eveline de Ridder

Mijn naam is Eveline de Ridder, ik ben werkzaam als therapeut bij Therapie Gouda. Soms red je het even niet alleen. Je hebt het gevoel vast te lopen en weet niet hoe je je uit dit gevoel moet loslaten. Je wilt veranderen maar het lukt je niet. Advies inwinnen bij een deskundige is in dit geval aan te raden.

Eigen stijl

In mijn praktijk Therapie Gouda werk ik met eigen stijl. Deze heb ik tijdens mijn studie ontwikkeld en vervolgens verfijnd in mijn eigen praktijk. Het is een persoonlijke, warme en deskundige stijl waarbij ik veelal een beroep doe op mijn ervaring. Mijn werkwijze brengt je weer in beweging en helpt je weer je eigen koers te varen.

Dagelijks zie ik cliënten met uiteenlopende klachten. Wat voor jou raar is is dat voor mij absoluut niet. Waarschijnlijk herken ik je klacht en weet ik wat er speelt. Aan de hand van je verhaal bepalen we waar je naar toe wilt en wat je wil bereiken. Ik sta je bij met mijn vakkennis, ervaring en betrokkenheid.

Contact

Wil je weten wat ik voor jou kan doen of wil je een vraag aan me voorleggen? Neem gerust contact op via mijn website Therapie Gouda. Er is altijd ontwikkeling mogelijk en ik help je graag bij het vinden van de mogelijkheden!


Locatie

Burgemeester Martenssingel 15
2806 CL Gouda

Mijn website

psyned PsyNed profiel

Telefoonnummer

Bel ons op 085-4014720? Wij helpen je graag verder!