Jente van der Heide

Psycholoog Amsterdam

 Jente van der Heide

Jente van der Heide

Persoonlijk en concreet

De behandeling is persoonlijk waarbij ik uitga van ieders eigen en unieke kracht. Je zult je op je gemak voelen, kunt open zijn en je voelt je gesteund. De klachten die je ervaart brengen we in kaart en gaan doelgericht samen werken aan herstel.

Ik werk met een behandelplan op basis van de meestgebruikte, wetenschappelijk goed onderzochte, methoden. Dat geeft de behandeling een stevige grond. Het geeft mij de mogelijkheid om in het proces op het hier en nu in te spelen zonder de rode draad te verliezen.

Een menselijke psycholoog

Je hebt aan mij een psycholoog die zijn vak goed kent. De theorie, de wetenschappelijke stand van zaken en de mogelijkheden die we in de behandelkamer hebben.

Je werkt met een psycholoog die geleefd heeft. Die een baan had, die fouten maakte, verkeerde beslissingen nam. Die alle sores meemaakte en alle zelfonderzoek moest doen die zijn cliënten ook doen. Een psycholoog met een menselijke toon, die je echt begrijpt en met je mee kan kijken.

Verrassende inzichten

Cliënten waarderen het gemak waarmee ze zich uit kunnen spreken. Ze voelen zich gehoord, gezien en gekend. Daarbij staan ze vaak versteld van de verrassende inzichten die ze krijgen. Dat laatste is voor mij ook een van de mooiste dingen van mijn werk: als ik ze kan laten zien van zichzelf dat ze nog niet wisten.

Die inzichten zorgen vaak voor een wending in het proces. Als het je lukt om samen met de cliënt dat eerste dominosteentje aan te tikken waardoor alles kan veranderen. Dat is prachtig!

Client vertelt

“Jente creëerde een veilige omgeving, waardoor de zware aspecten van mijn klachten eenvoudiger bespreekbaar werden. Ik kreeg het gevoel dat hij mijn gevoelens voelde, wat vertrouwen gaf.”Marian

Benieuwd wat ik voor je kan betekenen?

Bekijk mijn website Psycholoog Amsterdam voor meer informatie. Ik ben benieuwd naar je verhaal en help je graag verder op weg.


Locatie

Middenweg 67F
1098 AE Amsterdam

Mijn website

psyned PsyNed profiel

Telefoonnummer

Bel ons op 085-4014720? Wij helpen je graag verder!