Ingrid Wijnands

Ingrid Wijnands – Psycholoog Apeldoorn

 Ingrid Wijnands

Ingrid Wijnands

Ik ben drs. Ingrid Wijnands, klinisch psycholoog. Ik nodig je uit voor een eerste kennismaking. In dat gesprek kan jouw verhaal me al veel vertellen. Daarbij kun je dan rustig kennis met mij maken en ik kan je vertellen hoe ik je kan helpen.

Mijn praktijk Psycholoog Apeldoorn is aangesloten bij het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en werkt volgens de beroepscode van dit instituut.

Uiteenlopende klachten

Klachten die ik vaker tegenkom in mijn praktijk zijn:

  • relatieproblemen – jullie komen samen en dat jullie allebei nog genoeg redenen weten om het niet op te geven. Dat jullie allebei tijd, energie en aandacht willen besteden aan het hervinden van elkaar en jullie samen.
  • slecht verwerkte traumatische ervaringen (en PTSS)
  • angstklachten,
  • je voelt je somber en depressief
  • een burnout

Dit zijn slechts een aantal voorbeelden van klachten die ik behandel.

Over mij

Alle therapieën en methoden die ik hanteer, heb ik zelf ondergaan. Ze zijn belangrijk geweest voor mijn persoonlijke ontwikkeling. Wat jij meemaakt in een behandeling is mij vertrouwd, zowel de opluchting als de pijn die het kan geven. Ik weet dat een probleem beter hanteerbaar wordt, wanneer je goed in de spiegel kijkt. Zo kun je afscheid nemen van het verdraaide beeld dat jij zelf en anderen van jou hebben gemaakt.

Ik weet ook dat het niet makkelijk is om toe te geven dat er iets met je aan de hand is. En dat je vaak flink je best moet doen om eruit te komen en een goed resultaat te halen.

Heb je nog vragen of wil je meer over mij weten? Bel mij gerust voor een afspraak of stuur een email naar Psycholoog Apeldoorn.


Locatie

Floralaan 17
7321 BA Apeldoorn

Mijn website

psyned PsyNed profiel

Telefoonnummer

Bel ons op 085-4014720? Wij helpen je graag verder!